2 de maig del 2012

Si et donen (1)

Com ja vam dir ahir, els catalans som gent precabuda, amb seny, per això no convertim en actes el nostre odi infinit contra l'opressor espanyol de merda. Aquesta precaució, que ens fa especials, ens fa cada cop més forts, ja que ens ha permès descobrir la vertadera cara espanyol-feixista (valgui la redundància) de traïdors "catalans", com en Sandro Rossell o el PSC en la seva totalitat. Aquesta precaució cal que sigui ensenyada des de petits, per tal de poder fer front als enganys que ens trobem a la vida, des de sociates fent veure que estimen Catalunya fins a ofertes de sexe per joguines.

Així, durant els propers 12 dies, a raó de 3 versos cada dia, una nova poesia serà publicada. Aquesta poesia servirà perquè els nens catalans puguin entendre una mica més què és ser català, i perquè no es venguin per quatre duros, com han fet molts catalans indignes.

Celebrem-ho, tots, amb percaució!!!!!

(poema en sí)

PD: Durant els dies de publicació d'aquesta poesia (concretament el dia 15 de maig) farà un any que es publicà la poesia "Que et donguin", una de les poesies més radicals mai publicades. Recordarem l'efemèride uns dies després.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada