16 de novembre del 2011

Espanyol(iste)s (2)

Són molts els dirigents, presidents i governants espanyols que han fet el que han pogut per acabar amb nosaltres. Des de Felip V fins el desgraciat que surti de les eleccions del diumenge, tots odien tot el que tingui a veure amb els catalans i la nostra cultura. Avui recordaré els dos últims presidents d'Espanya, de partits oposats però igualment escòria, que han fet mans i mànigues per destruïr Catalunya però que, per sort, no ho han aconseguit.

Aznar inspirà odi. Ens intentà violar i, en algunes ocasions, ho feu. És el poder que té Espanya sobre nosaltres: ens viola i hem de callar. Aquests dos versos estan inspirats en la poesia "Saps què passa?", una de les més importants de la poesia radical catalana

Saps què et passaria si et viola en Jep Maria?
Saps què et pot passar si et viola en Jep Ma. Aznar?

ZP ha estat probablement el president més inepte de la històra d'Espanya. Això ens hauria d'alegrar si no fos perquè ell (i Montilla) destrossaren també Catalunya. Mentider fins el moll de l'os, tots els catalans volem el pitjor per ell. Aquí teniu una poesia molt senzilla, inspirada en ell:

Zapatero,
fill de puta embustero,
et darem pel trassero,
ta desgràcia jo espero.

PD: La poesia d'en Jep Ma. Aznar també es pot dedicar a altres personatges públics, com la Munar o ElDelBar (cambrer del senyor dels anells).

(continuació)
(anterior)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada