15 de novembre del 2011

Espanyol(iste)s

Són molts els fills de puta que ens voldrien espanyols i espanyolistes, orgullosos de la seva pàtria fastigosa, encara més sotmesos a les seves ordres infectes. Des del guei d'Espanya (ja ens entenem, amago el nom real perquè diuen que si l'insultes et cancelen el blog) fins el més retardat dels seus súbdits (Luis Jordi), conxorxen per destruir-nos, per fer Catalunya una regió més d'Espanya.

Insulten el nacionalisme des del feixisme més extrem, volen fer caure les nostres institucions per imposar les seves, vexen a tothom que defensa la nostra dignitat. En aquest mes de l'odi, cal que els denunciem, que a tot bon català li quedi clar qui cal combatre.

Durant els següents 4 dies publicarem posts que aniran sobre espanyols espanyolistes, que han volgut i volen imposar-nos Espanya, la seva llengua i cultura, que ens han intentat oprimir, éssers d'una baixesa extrema.

PD: Adjunto la resposta del més retardat dels espanyols a la meva persona, tan sols per fer poesia radical en català, i defensar el nostre país. Molts em direu que no fa falta fer cas a aquesta escòria, i és cert, però també cal estar al corrent de contra què ens enfrontem.




(continuació)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada