16 de maig del 2012

On hi tinguis (1, un any)

Fa exactament un any es va començar a publicar la poesia "On hi tinguis". Aquesta fou una poesia que aconseguí certa fama degut a la seva qualitat innovativa. En aquest mes de la precaució faríem bé de rellegir-la i recordar el seu missatge etern.

Tot i que des de la publicació de la poesia Pels més desvalguts i les múltiples alabances al sexe femení (com en poesies com R(espe)ecte o Tiren més) encara hi ha maleïts que critiquen aquest blog per sexista. El retard dels espanyol-sociates no canviarà mai, però les seves crítiques infectes poden ser reconvertides en inspiració. És per això que he considerat adequat extendre la poesia per les dones.

Per commemorar l'efemèrida, em fa molta il·lusió anunciar-vos que durant els propers 6 dies, a raó de 4 versos cada dia, la poesia serà extesa, de manera que el dia 23 de maig, un any després de la publicació original, l'ampliació serà completada.

Celebrem-ho tots amb joia i alegria!!!

(poema en sí)

PD: El post passat dia 14 de maig fou el post 500 d'aquest blog. 500 dies de poesia diària, innovadora, atrevida i de qualitat. Dedicats als fills de puta que creien que la poesia radical no tenia futur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada