1 de maig del 2012

Mes de la precaució

Els catalans sempre hem tingut fama de ser precabuts. Després d'anys d'eufòria econòmica i després futbolísitca, hem après que Espanya ens roba a tots els nivells possibles, i per tant la independència esdevé cada cop més urgent. Mentres no arriba, hem d'anar amb precaució, no donar res per suposat, lluitar cada dia al màxim contra els espanyols-feixistes (valgui la redundància). Així, aquest mes, serà dedicat a la precaució, per tal de aviat poder destrossar els anus dels nostres enemics.

E mes passat ha estat al suport del nostre equip i a la commemoració d'aquella poesia "Si el Barça o el Madrid", amb la publicació de "Si el Madrid o el Barça", i d'una nova frase de qualitat. Aquestes poesia i frase han permès al nostre equip afrontar amb èxit els partits de merda que ha tingut. Tot i això, no han servit per compensar el pessimisme de l'(ex)entrenador, que ha minat la moral dels nostres herois.

Endavant, catalans, que el dia de la nostra llibertat s'acosta!!!

PD: No se sap ben bé perquè els fills de puta del Blogger no han publicat quan tocava els posts dels últims dies. Tot i no ser culpa meva, em disculpo per aquests retards. Caldrà ser també precabuts en aquests boicots, porbablement provocats per la llei Sinde aprovada pels ultra-espanyolistes del PSC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada