29 de maig del 2012

Resum de temporada

Avui fa un any, a més de celebrar la lliga de Campions, férem un resum de la temporada barcelonista. Avui ens toca fer el mateix, en un exercici de memòria i de reflexió, per tal d'aprendre del que hem fet bé i el que hem fet malament.

Començàrem la temporada fort, amb la supercopa contra els fills de puta (1 i 2). Tot seguit publicàrem el poema "Sobrenoms", que ha estat fonamental perquè infants i adults aprenguin els sobrenoms futbolístics que tant enriqueixen aquest esport. Tot i que el tema no era estrictament esportiu, la poesia "Com ha anat?" fou etiquetada amb "+turBarça", ja que la majoria de partits podem preguntar i contestar usant-la. Ja en el nou any, rememoràrem el vers "Si o no?", dedicàrem 2 mesos al Barça (febrer i abril). En aquests extenguérem la poesia "Rivalitat sana", férem una nova poesia "Quan guanyem", rememoràrem la publicació del nou Himne del Barça, publicàrem una nova frase, i una nova poesia "Si el Madrid o el Barça" (germana de Si el Barça o el Madrid). Recentment hem celebrat la copa del guei (1 i 2) i hem rememorat la celebració de l'anterior lliga.

Bé, concloem així la temporada blaugrana, que ha estat gran però no gloriosa. Tornarem a parlar del Barça per la propera supercopa, contra els fills de puta.

Ara a disfrutar de la bona poesia de vacances!

PD: Aquest estiu hi haurà la Eurocopa. Tot i que als catalans ens interessa ben poc, pot ser que algun dia faci algun comentari, sobretot si els feixistes perden.

(anterior resum de temporada)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada