29 de maig del 2011

Finalíssima (2)

Som Campions d'Europa!!! Ahir va ser una nit d'aquelles per emmarcar, per recordar, per acabar el semen (en polvos o masturbacions). En efecte, l'orgasme generat per la penetració anal profunda als manxesteristes, i per tant als madridistes, va ser d'aquelles de buidar el sac d'esperma. Per això, en comptes de "Finalíssima (2)" (continuant l'article d'ahir), volia titular el post Final-i-semen. Tot i això, fins i tot en aquests dies d'esbojerrament general, cal ser disciplinat.

Avui no hi haurà poesia, però sí cloenda definitiva de la temporada blaugrana 2010-2011. Per això us recordo que aquests últims mesos aquest blog ha publicat, relacionat amb el Barça, una poesia infantil, una nova lletra per l'himne, una poesia sobre la rivalitat sanauna frase dinàmica, la poesia més llarga sobre el futbol, versos sobre la victòria davant del Madrid, versos sobre la victòria en la lliga i poesia sobre el balanç de la lliga. Ha estat realment una gran temporada futbolística i poètica, i per tant ens hem de felicitar.

Fins el començament de la propera temporada no hi haurà poesies del Barça, així que tornarem a la poesia tradicional de qualitat a la que ja comencem a estar acostumats.

Visca el Barça i visca Catalunya!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada