30 de desembre del 2012

Final del segon any (2)

Amics, com ahir ja comentàvem, aquest any 2 de la nova era ha estat sens dubte de gran joia i felicitat. S'han publicat moltíssimes poesies originals i de gran qualitat, i s'han rememorat les obres de gran importància de l'any anterior.

En quan a poesies noves , l'any començà amb poesies sobre les estacions, mesos i dies. Després férem grans poemes en contra els rivals del Barça i en contra el Madrid. Després férem poemes didàctics per tal nostres infants no es fiin del extranysper la vida en general, sobre l'amor familiar i les armes de l'amor en general. Després animàrem el començament de lliga del Barça, en contra els traïdors i per reforçar l'equip. Ens implicàrem en la independència, i férem un poema que no hauria de ser recitat mai per cap català, i si pels espanyols. Finalment, tractàrem temes com la mort, els tractes de l'amor, dos combats èpics (u i dos) i el segon vers de Nadal.

De les rememoracions de poemes anteriors, les podeu trobar en cadascun dels poemes publicats l'any 1. Us les recomano totes, però en especial les extensions de Tenir, ser, estar i creure, endevinalles i sobrenoms.

Demà conclourem l'any, amb pena però molt d'orgull a la vegada!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada