11 de desembre del 2012

Combat èpic II (1)


No fa tant de temps molts retardats, alguns ells de bona fe, caigueren en la trampa dialèctica espanyol-feixista, una de les moltes que aquells fills de puta ens han parat. Votaren a favor de la circumscripció única espanyola, en contra el dret a l'autodeterminació de Catalunya (tot i que per no perdre el suport popular l'aprovaren després, sense creure-s'ho), xuparen la narda a ZP, feren tot el que es va dir des de la Plaza del Sol. S'autoanomenaren indignats.

En un intent d'eliminar per sempre les institucions catalanes, els indingnats intentaren deixar la Generalitat inactiva, fins i tot es manifestaren poc abans de les eleccions per enrocar el nacionalisme català. Per sort, els mossos destrossaren la cara i anus d'alguns d'ells de parla castellana. Tot i això, dins del nostre cos de policia nacional hi ha molt de traïdor guàrdia civil reciclat. Usaren la llengua com a coacció per sotmetre el govern, amenaçant d'usar l'idioma dels fatxes en comptes del català. També digueren que abans seguiran la llei espanyola d'opressió que al nostre govern democràtic. Cal fer purga i netejar la merda.

Durant els propers 5 dies, a raó de 2 versos cada dia (amb publicació del vers de nadal entremig), el segon dels combats èpics serà publicat, aquest cop mossos contra indignats. Recordeu que el primer combat èpic fou lliurat entre gays i gitanos, amb victòria gens clara.

Que comenci el combat!

(poema en sí)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada