17 de setembre del 2012

Segon mes del compromís (2)

Aquest blog té un compromís directe amb la nostre cultura i poble. Us posaré un exemple per tal que us pogueu fer una remota idea del bé que ens aporta:

Fa dos dies vaig sentir a un home, de capacitat mental mitja tirant a baixa, queixant-se que el diari ARA ara publiarà cada dia un vers. L'home llegia el text que posava "la poesia ens farà lliures", i deia que, per la seva capacitat mental, un vers al dia era massa. 

Per tal que poguem veure amb perspectiva, aquest blog ha publicat, a dia d'avui, 1624 versos originals, amb un any i 9 mesos. Si el diari ARA en publiqués un cada dia, tardaria quatre anys i tres mesos a publicar-los tots. Tot i això, per aquelles dates, el jo ja hauria publicat nous versos per omplir 8 anys més, i així fins l'infinit...

Ja sé que, en part, és per això que alguns de vosaltres no seguiu el blog tant com voldríeu, però cadascí arriba on arriba. Us animo a continuar llegint diàriament aquest blog, i a extendre'l a com més persones millor.

Moltes gràcies, i recordeu que la "poesia redical és la que vertaderament ens farà lliures"!!!

PD: Aquest any la lliga ens està donant sorprenentment bones notícies. En quatre jornades hem vist tres jornades quasi-perfectes (sempre victòries del Barça, derrotes i empats de l'Espanyol i el Madrid). Al final, la repetició de la cèlebre frase ha fet el seu efecte.

(anterior)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada