1 de novembre del 2011

Mes de l'odi

El mes passat fou dedicat a l'educació. Tot i que aquest blog ja havia publicat molt contingut pedagògic (totes les poesies d'inspiració tradicional o infantil, i en valors com el Respecte), calia fer front a les agressions espanyol-feixistes (valgui la redundància) al nostre sistema educatiu. Per això foren publicades poesies per infodre valors als nostres infants, endevinalles i algunes definicions que ja han estat incloses al DiCcIoNaRiMaT.

Precisament aquest mes vindrà marcat per les constants agressions espanyol-feixistes (valgui la redundància) a Catalunya. En efecte, els mitjans públics o subvencionats (la pràctica totalitat) porten dies, si no mesos, emplenant-nos el cap amb les putes eleccions espanyoles. El que és clar és que, no importa quins resultats hi hagin, aquestes eleccions les guanyarà com sempre Espanya i les perderà com sempre Catalunya. Donat l'alt grau de vomitera que generarà tal espectacle, he decidit dedicar aquest mes a l'odi. La poesia és normalment amor, però la nostra societat no pot aguantar més callada davant de l'odi que genera que ens violin cada dia els nostres drets, que penentrin les nostres decisions, que enculin les nostres carteres.

Aixequem nostres veus, amics, i fem-ho en clau de poesia radical!!!

PD: El mes passat hi hagué algú que amb bona fe o mala publicà al twitter el següent link http://t.co/bL8UNLFB . Com podeu comprovar linca al poema Noms. Si algú o ell mateix coneix més informació que me la transmeti.

(continuació)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada