21 de novembre del 2011

Com ha anat? (1)

Ahir va ser un dia negre. Ja vam dir des del principi d'aquest mes de l'odi que era una desgràcia anunciada, que si alguna cosa se sabia abans de les eleccions és que Espanya guanyaria, i que Catalunya seria vexada. Rajoy ens intentarà petar el recte dia sí dia també, però resistirem. Les bones notícies són que mai més veurem l'inepte ZP i que CiU va sentenciar als espanyolistes.

Segurament, avui, algun retardat company de feina, desconeixerà el resultat de les eleccions i ens preguntarà: Com ha anat? Amb llàgrimes als ulls li haurem de dir: Ho han tornat a fer, Catalunya ha tornat a ser violada. Ell respondrà: Quina putada.

A partir de demà i durant 8 dies, a raó de 4 versos cada dia, una nova poesia serà publicada. Serà una poesia per tornar-se a animar, per somniar amb els dies on els tornarem totes les putades que ens han fet i fan. Per sortir d'aquesta depressió post-electoral, doncs, reproduirem la conversa anterior en un futur no molt llunyà, on serem nosaltres els que els violarem a ells.

Ànims, amics, que la victòria és cada dia més a prop!!!

PD: Aquestes frases poden ser utilitzades quan es pregunta pel resultat del Barça, i per això també té l'etiqueta +turBarça. En efecte, moltes vegades, un amic, tot desconeixent quan ha quedat el Barça contra algun equip, ens pregunta: Com ha anat? Podeu fer servir aquest poema per respondre'l.

(poema en sí)
(Com ha anat? (1, un any))

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada