2 de novembre del 2011

Mes de l'odi (2)

Avui, en comptes de continuar amb l'activitat poètica habitual, dedicarem un post a Espanya, i concretament a l'odi que tenim els catalans a Espanya. En efecte, els catalans som bona gent, i estimem a tots els pobles de la terra que no ens roben i vexen des de fa segles. Però aquest no és el cas de la puta Espanya.

Fem doncs un recordetori de les frases més entranyables sobre Espanya al nostre blog (recordeu que ja vam fer un resum de les aparicions d'Espanya, el seu idioma i gent el 12 d'octubre (res a celebrar))
We'll send Spain a la bitch merda! (a l'himne del Barça (i corresponent post 6).)
-  i no ets pas gens fatxa, i crides "puta Espanya" (a la Publicitat 6)
Si tens migranya, aniràs a viure a Espanya (a Tenir, ser, estar i creure (i corresponent post 2))

Així, en aquest mes de l'odi hem de recordar-nos que hem d'estar units en l'odi contra els que ens roben, els que ens treuen els drets, no ens volen deixar escollir. Només en aquest odi positiu contra l'escòria trobarem la llibertat.

Demà més poesia radical per mantenir la flama viva!

PD: Que ningú interpreti aquest post com a un intent de generalitzar la maldat a tots els espanyols. N'hi ha que tot i usar la seva llengua infecte són bones persones que estimen la poesia radical (recordeu el comentari al post Mig any i un mes!). També hi ha catalans traïdors que no volen la nostre llibertat, així que aneu amb compte!!!

(continuació)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada