31 de maig del 2011

Missatges (2)

Ahir, poc després d'emetre el post, vaig rebre un nou missatge que em va semblar d'interès. Per tant, avui finalitzarem la ronda de missatges. Demà, mes nou i vida nova. Aquí el teniu:

Missatge: Hola RiMaT, som admiradors teus. Et voldríem donar un regal molt especial per agraïr-te la presència del nostre col·lectiu a les teves poesies i frases, en particular a gran poesia "Que et donguin". Si us plau dóna'ns la teva adreça i t'el vindrem a portar en persona a casa. També digues-nos les hores quan hi ets sol (no voldríem molestar la teva família, que no en tenen cap culpa!!!)
Resposta: Gràcies amics, però no puc acceptar-lo. Feu servir els diners per la vostra millora personal i/o estètica. Si esteu molt interessats, aneu el dia 1 de juny a la mitjanit al moll 5 del port.

Per cert, tot i que la majoria de vosaltres preferiu enviar-me els missatges personalment, alguns els heu posat directament al blog. En particular dos fills de puta van penjar missatges en els posts Publicitat (3 de febrer) i Himne del Barça (1) (22 de febrer). Tot i que posteriorment han admès la superioritat de la poesia radical i m'han demanat perdò (concedit), entenen perfectament l'adjectiu que els he posat.

Bé, us animo a continuar escrivint-me missatges!!!

(Missatges (1))
(Missatges (3))

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada