26 de novembre del 2012

Eleccions (2)

Avui toca valorar les eleccions d'ahir. En general hi ha certa tristor al costat del bé, perquè és evident que la petada d'anus al mal no va ser completa, ni de lluny. No podrem usar la poesia "Com ha anat?" per comentar el resultat electoral, però per sort sí la lliga.

La pujada d'ERC no va compensar la baixada de CiU. Els sociates de merda van baixar, sí, però el PP de merda va pujar. El que és pitjor, l'escòria demagoga-espanyolista de Ciutadans va pujar 6 escons, l'escòria demagoga-ecologista de ICV 3 i l'escòria demagoga-anticapitalista de CUP 3. Per acabar-ho d'adobar, SI fora del parlament. :(

Ara toca a CiU i ERC lluitar en contra dels que diuen que hem fracassat. Tots sabem què faran els fills de puta espanyols del PP, PSC i C's. Tots sabem que ICV i CUP posaran pals a les rodes al·legant que CiU i ERC són neoliberals. A Catalunya hi ha molts traïdors, massa. Ens volen mal. Però hem da saber i confiar que el bé sempre acaba guanyant. Que, tot i que molts moriran sense haver vist Catalunya independent, i que això ens omple d'odi, acabarem triomfant per sempre.

Ànims, amics, seguim perseguint amb esforç la plenitud nacional!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada