13 de setembre del 2011

Mes del compromís (2)

Com vam comentar a principis de mes i ahir vam publicitar, el mes de setembre serà dedicat al compromís. Després d'un poema dedicat a les dones (recordeu la descripció), a les llengües del món i a la rivalitat sana, entre d'altres, encara hi ha gent que dubta del bé que ha fet, fa i farà la poesia radical per la nostra societat. Així ho demostrà, entre d'altres, el recentment publicat R(esp)ecte.

En efecte, hi ha molts fills de puta a la xarxa que no entenen l'essència única de la cultura popular. Ja ho van mostrar els missatges rebuts (1 i 2). Quan algú et diu "Que et donguin pel cul", és o no és del tot veritat que entén que a tu no t'agrada, i per tant no ets gay/guei/gai? Quan algú et diu "Tiren més dos tetes, que dos carretes", és o no és veritat que s'està alabant a la dona en tota la seva dignitat, i no només valorant el seu aspecte d'objecte d'objecte sexual? Algunes frases que han susposat l'ira i pol·lèmica en un cert col·lectiu (ja em sabreu dir quin) són les següents:
El lector, que és savi i sobirà, és prou intel·ligent per veure la sabiesa de la cultura popular que acompanya aquesta nova poesia. En tot cas, aquest mes continuarà sent dedicat al compromís amb els més febles, per fer encara més evident la bonança d'aquest blog. Llegiu i escampeu aquesta nova poesia. Feu-ho pel bé de la societat on vivim, i pel futur que ens espera.

PD: Per cert, sabeu quantes frases polèmiques hi ha?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada