11 de març del 2014

Combat èpic V (1)

Amics, la guerra contra Espanya no només es lluitarà a les trinxeres i fronteres, també hi haurà bastants (potser milers) de traïdors que des de dins de Catalunya ens faran la punyeta. Els exemples més clars són els desgraciats fills de puta de merda Montilla i Rosell, que des de la traïdoria més profunda arribaren als llocs de més prestigi del món, presidents de Catalunya i el Barça, precisament per destruïr Catalunya i el Barça. Tot i que no ho aconseguiren, encara en notem les conseqüències.


Fa poc més d'un any, quan ja comentàrem com la propaganda ultraespanyolista d'esquerres convencé a retardats, alguns d'ells de bona fe, que la igualtat entre la gent ens havia de fer voler ser espanyols. Els mossos, tot i la corrupció interna i traïdors encoberts, lluitaren contra els indignats, i tot esperàrem l'anihilació de l'espanyolisme en els dos costats.


Durant els propers 5 dies, a raó de 2 versos cada dia, publicarem un nou combat èpic entre catalanes. En aquest mes de la guerra, esperem un altre cop que els espanyolistes es petin fort el cul entre ells.

Atents, amics, que hi ha molt traïdor entre nosaltres!

(poema en sí)

PD: Cal notar que tot i que hi ha combats èpics I, II i III, no hi ha combat èpic IV, tot i que la poesia que demà començarem serà el Combat èpic V. Aquesta decisió ha estat presa donada l'especial adequació del combat mosses vs indignades a aquest mes de la guerra. Però no us preocupeu, el combat èpic IV vindrà aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada