20 de novembre del 2014

Memòria de la història (1)

Amics, estem vivint temps que històrics per la humanitat. El poble català ha destrossat la cara i el cul als espanyols de merda, davant la mirada atenta i il·lusionada de la resta de món. El 9N erectàrem nostres naps i dildos, i dàrem tal anal als feixistes de merda que tindran dolor al recte durant tota la seva vida i bona part de l'eternitat, si aquesta existeix.

El que guanyem en l'àmbit polític i llibertat, ho hem perdut amb el Barça. La merda ha aconseguit infiltrar-se en l'entitat blaugrana a tots els nivells, sobretot en la direcció del fill de puta Rosell i ara el fill de puta Freixa. Estan aconseguint destrossar el Barça des de dins, davnt la mirada atònita dels que ens l'estimem a mort. Per això em vénen de tant en tant memòries del 9N de la història del Barça, el partit que ens feu destrossar la cara i el cul als merdidistes de merda, i a la Sampdòria.

Durant els propers nou dies, a raó de 3 versos cada dia, publicaré el poema "Memòria de la història", que ens farà reviure altres temps millors en el futbol. Disfruteu-lo i si voleu masturbeu-vos fort llegint-lo.

El Barça tornarà, amics, i juntament a Catalunya esdevindrà el millor del món!

PD: Aquesta nova nova poesia radical contindrà paraules findalitzades en -òria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada