24 de setembre del 2014

Combat èpic VII (1)

Bons amics, en la vida hi ha molts combats èpics. En aquest blog ja n'em exposat 4 (recordeu  IIIIII i V). Per què doncs saltar al setè (pels que sofriu retard, VII vol dir setè)? Per raons òbvies. De la mateixa manera que ens saltàrem el quart per tal que el cinquè fos la versió femenina del segon, igualment el quart i el sisè seran, respectivament, la versió femenina dels combats primer i tercer, respectivament.

En tot cas, aquesta serà una versió ben especial de la seqüel·la de combats èpics. Tot i que en la majoria d'aquests combats uns lluiten contra els altres, aquesta poesia anirà del combat de totes les persones de bé contra totes les persones de mal, independentment del seu sexe.

Durant els propers 5 dies, a raó de 2 versos cada dia, un nou poema sobre un combat èpic serà publicat. Aquest cop, però, no seran uns contra els altres, sinó tots contra els que hi apareixen. Com veureu, serà ben relacionat amb aquest mes dedicat a la independència.

(poema en sí)

PD: Aquells de vosaltres que el cervell us dolgui per haver llegit tantes matemàtiques no patiu, no cal que penseu més per avui, reserveu-vos per demà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada