3 d’abril del 2012

Si el Madrid o el Barça (1)

Durant gariebé tot l'abril de l'any passat, una nova poesia anomenada "Si el Barça o el Madrid" fou publicada. Tot i que ja farem un post celebrant l'aniversari d'aquesta efemèride, avui és de justícia recordar-la, ja que avui iniciem la seva poesia germana, anomenada "Si el Madrid o el Barça".

En efecte, l'any passat foren gairebé tot flors i violes, ja que sempre anàrem . Aquest any, en canvi, hem fallat molt més a la lliga (ara mateix anem 6 punts pel darrera), en part pels fills de puta dels àrbitres, però en gran part també pel joc penós en algunes derrotes a fora de casa. Ja inentàrem animar, amb èxit, a l'equip fora de casa amb la poesia "Quan guanyem", i amb una extensió de la poesia "Rivalitat Sana". Tot i això, l'optimisme del barcelonista ha minvat considerablement.

A partir d'avui i durant 25 dies, a raó de 4 versos cada dia, una nova poesia serà publicada. Aquesta serà la poesia germana de "Si el Barça o el Madrid", cambiant Madrid per Barça, però continuarà essent culé a mort. Links als versos germans seran publicats cada dia.

Que serveixi per animar l'equip dels nostres cors!!!

(poema en sí)
(Si el Barça o el Madrid (1))

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada