27 de desembre del 2011

El repte del mileni (2)

Fa gairebé 12 mesos vam establir El repte del mileni. Com podeu llegir en el link, el repte consistia en generar 1000 rimes turbades en un any, 1000 versos d'una poesia d'un valor incalculable. Just abans d'acabar l'any, és moment de fer balanç del que foren els nostres objectius quan començàrem l'any, i com s'han acomplert després de gairebé 365 dies.

Abans de saber el resultat cal fer memòria. Hi hagué molts fills de puta que dubtaren de la capacitat de la poesia radical per generar poesia diària, atrevida, innovadora i de qualitat. Fills de la subvenció i de xupar la narda al govern, esclaus del políticament correcte, es burlaren d'aquest nou projecte, com sempre han fet amb qualsevol avenç culural fora del seu domini burocràtic. Ara tots callen la boca. Maleïts, la penetració extrema que heu rebut durant aquest any us farà dolor durant dècades, fins la vostra mort esperada per tots.

Aquests següents 3 dies veurem si aquest objectiu s'ha acomplert, i donarem dades que no deixaran ningú indiferent. Serà una bona manera de d'acabar l'any, mostrant amb nombres la superioritat d'aquesta nova poesia i cultura.

(anterior)
(següent)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada