13 d’octubre de 2011

Mes de l'educació (2)

En aquest mes de l'educació és de justícia recordar que aquest blog sempre ha estat pioner en modernitzar-la. A més del recentment publicat Tenir, ser, estar i creure, milers d'escoles i centres d'educació especial han fet servir la poesia Noms per aprendre la onomàstica catalana, Si el Barça o el Madrid per aprendre els vocables futbolístics, R(esp)ecte per educar en els valors de la no violència, i moltes altres poesies per renovar i fer atractiva als infants la nostra mermada cultura popular.

Per millorar el blog en sí com a eina pedagògica, he fet cas a una demanda popular que volia una llista de les paraules més utilitzades en la nostra cultura de carrer i, per tant, en la poesia radical. Per això en la barra lateral, sota el cercador, hi he posat un núvol de paraules, semblant a la imatge que hi ha al final del blog.

També he canviat la barra de sota del títol del blog, tot incloent la pàgina DiCcIoNaRiMaT. Aquesta pàgina inclou les paraules que s'han definit en aquest blog, siguin ja existents o inventades. Això serà una eina imprescindible per fer més dinàmica la nostra estimada llengua.

Demà més poesia de diària, atrevida, innovadora i de qualitat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada