13 de juliol del 2011

Saps què passa? (1)

L'anterior poesia publicada en aquest blog, titulada "Un peix", és sens dubte una gran obra de la poesia radical. Tot i això, tots tenim la sensació que es podria extendre més, convertint-la en una eina eficaç per tal que els nostres infants aprenguin paraules. Tot rumiant, arribí a la conclusió que, si es reformula en clau de pregunta, pot ser extesa per ser convertida en una obra clau en la poesia radical.

Durant els propers 37 dies (amb alguna interrupció), a raó de 4 versos cada dia (6 l'últim dia), la més gran poesia radical escrita mai fins el moment serà publicada. 150 versos amb 300 paraules rimants configuren una de les obres mestre de la nostra cultura, que l'engrandeix fins a límits insospitats fa només mig any. Celebrem doncs tots aquest moment, el principi d'una gran fita històrica.

Brindem tots a la salut de Catalunya i la seva cultura!!!

PD: Per fer-nos una idea de la dimensió d'aquesta genial obra, és un 50% més gran que Noms o Si el Barça o el Madrid, obres de dimensions gigantesques que són referent de la nostra apreciada cultura.

(poema en sí)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada